Teknoloji Mağazasından Flaş Bellek Hırsızlığı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, müşteri gibi girdiği teknoloji mağazasından flaş bellek çaldığı öne sürülen bir kişi,...

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, müşteri gibi girdiği teknoloji mağazasından flaş bellek çaldığı öne sürülen bir kişi, güvenlik kameralarından görüntüsünün tespit edilmesi sayesinde yakalandı.

Olay, 4 Nisan Perşembe günü Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir teknolojik ürün mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mağaza personelinin yaptığı sayımda 3 adet, 200 TL tutarında flaş belleğin eksik olduğu tespit edildi. İşyerindeki güvenlik kameraların kaydettiği görüntülerin izlenmesi sonucu, bir şahsın taşınabilir bellekleri alarak mağazadan çıktığı görüldü. Mağaza yetkililerinin yaptığı başvuru sonucunda görüntüleri inceleyen emniyet güçleri, şüpheli L.E.’yi ikamet ettiği adreste yakaladı. L.E.’nin alınan ifadesinden sonra serbest bırakıldığı, soruşturmanın Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütüldüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: