Teknoloji ve girişimcilik zirvesi 22–23 Şubatta yapılacak

Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü Başkanı İbrahim İbicek, 2. Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesinin 22–23 Şubat tarihleri...

Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü Başkanı İbrahim İbicek, 2. Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesinin 22–23 Şubat tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

İbicek, Sinerji Kolunun Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin sosyal ve kültürel gelişimlerini öncelikli tutmak ve bu gelişime katkı sağlamak amacıyla örgütlenmiş ve tamamen öğrencilerin gönüllü çalışmalarıyla etkinlikler düzenleyen bir üniversite oluşumu olduğunu söyledi.

'Zirve’de herkese yer var' sloganı ile 2010 Ekim ayı içerisinde Çukurova Üniversitesinde ilk defa zirve programı gerçekleştirdiklerini belirten İbicek, şimdi ise ikincisini düzenlemenin gururunu taşıdıklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

İbicek, "'Zirve’den devam' ve 'Yerli otomobil Adana’da üretilsin' temaları ile bu zirve programında başlıca konular; teknoloji, girişimcilik, İnternet marketing, ar-ge, inovasyon, yenilenebilir enerji kaynakları, nanoteknoloji, bilişim, yazılım, milli sanayi, devlet destekleri ile birbirinden ilginç başarı hikayeleri yer alacaktır. Konular içerisinde Türkiye’deki ve dünyadaki değişen dengelerden de örnekler verilecek ve tüm dünya ülkelerinden ve şirketlerinden de bilgiler sunulacaktır. Bu zirveyi yapmaktaki amacımız misyonumuz ve misyonumuz gereği, öğrenci arkadaşlarımızın mezun olmadan önce iş dünyasının ve dünya şartlarının nasıl değişebildiğini, gelecekteki sektörlerin ve teknolojinin önemini, öz güvenin girişimcilik ile neleri başardığını gözler önüne serebilmektir." ifadesini kullandı.

Geçen sene 2 gün süren ve toplam 10 konferans ile gerçekleştirilen zirveye 4 bini aşkın öğrencinin katıldığını ifade eden İbicek, zirveye sadece Türkiye’den değil Afrika ve Ortadoğu ülkelerinden de devlet yöneticilerinin katılacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz