Teknoloji ve girişimcilik zirvesi yarın başlıyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sinerji Kulübü tarafından düzenlenecek Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi yarın başlıyor.ÇÜ Mithat Özsan...

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sinerji Kulübü tarafından düzenlenecek Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi yarın başlıyor.
ÇÜ Mithat Özsan Amfisinde düzenlenecek zirve iki gün sürecek. Zirve öncesi konuşan ÇÜ Sinerji Kulübü Başkanı İbrahim İbicek, 9 oturumla gerçekleşecek zirvede teknoloji, girişimcilik, internet marketing, Ar-Ge konuları yanı sıra birbirinden ilginç başarı hikayelerinin de yer alacağını kaydetti.
Türkiye'de ve dünyadaki değişen dengelerden de örnekler verileceğini anlatan İbicek, "Üniversite öğrencilerinin mezun olmadan önce iş dünyasının ve dünya şartlarının nasıl değişebildiğini, gelecekteki sektörlerin ve teknolojinin önemini, öz güvenin girişimcilik ile neleri başardığını gözler önüne serebilmek amacındayız." ifadesini kullandı.
Zirve’de yerli otomobilin Adana’da üretilmesi konusunda kampanya başlatacaklarını söyleyen İbicek, Adana üzerindeki ölü toprağı atmak için Yerli otomobilin Adana’da üretilmesi hem Adana hem de çevresindeki illerin kalkınması için iyi bir fırsat olduğunu belirterek, bu konuda Adanalı tüm sivil toplum kuruluşlarından destek beklediklerini belirtti.
Geçen sene bu zirvenin ilkini gerçekleştirerek Çukurova Üniversitesinde ilk defa bir zirve programı gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan İbicek, "Yaptığımız ilk zirveden sonra müthiş bir şekilde geri dönüşler aldık..Bu sene başında zirvenin tekrarlanması için arkadaşlarımız tarafından büyük baskıya uğradık ve 2.Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesini yapmaya karar verdik.” diye belirtti.
Başkan İbicek, geçen sene zirveye 4 bin kişinin katıldığını, bu sene çok önemli isimlerin bulunduğunu ve en az 5 bin kişinin katılımını beklediklerini belirtti.
İbicek, davet ettikleri konukların farklı alanlarda birbirinden renkli kişilikler olduğunu ve konferansların öğrenciler üzerinde büyük izler oluşturacağını dile getirdi.
Zirvede sürpriz isimlerin de olacağını ifade eden İbicek, etkinlik salonuna gelen kişilere de yapılacak çekilişlerle sürpriz hediyeler verileceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz