Teknosa, Dünya Perakende Ödülleri’nde Finale Kaldı

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, global perakende sektörünün en itibarlı ödülü olarak tanımlanan ‘Dünya Perakende...

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, global perakende sektörünün en itibarlı ödülü olarak tanımlanan ‘Dünya Perakende Ödülleri’ yarışmasında bu yıl da finale adını yazdırarak, 3. kez finale kalma başarısını gösterdi.

Dünya perakendecilik sektörünün ‘Oscar’ı olarak bilinen ‘Dünya Perakende Ödülü’ yarışmasına Teknosa bu yıl da adını yazdırdı. Geçtiğimiz yıllarda ‘Yılın Perakende Tasarımı’ ve “Kadın İçin Teknoloji” projesi ile “Sorumluluk Sahibi Perakendeci” kategorisinde finalist olmayı başaran Teknosa, bu yıl ise ‘Gelişen Pazar’ kategorisinde ödüle uzanmak için yarışacak. Türkiye’nin lider teknoloji perakende şirketi olarak uluslararası alanda Türkiye’yi başarıyla temsil etmeye hazırlanan Teknosa, Şili, Birleşik Arap Emirlikleri, Hindistan ve Güney Afrikalı perakende şirketleriyle rekabet edecek.

Reklam
Reklam

DÜNYANIN EN İYİ PERAKENDECİLERİ YARIŞIYOR

Farklı kategorilerde düzenlenen Dünya Perakende Ödülleri Yarışması’na birçok ülkeden yüzlerce perakendeci katılıyor. Katılımcılar arasında yapılan detaylı inceleme sonrasında finalistler jüri tarafından açıklanıyor. 20 Eylül’de Londra’da düzenlenecek olan Dünya Perakende Ödülleri Yarışması ödül töreni ve gala gecesinde ödüller sahiplerini bulacak.

Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, Sabancı Holding çatısı altında bulunan Teknosa’nın dünyanın önde gelen perakendecilerini geride bırakıp finallere kalma başarısını gösterdiğini belirterek, “Bugün itibariyle Türkiye’nin 75 ilinde 279 mağaza ve ‘herkes için teknoloji’ felsefesiyle müşterilerimize Teknosa kalitesi ve hizmetini ulaştırmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin lider teknoloji perakende şirketi olarak orta vadede de yurtdışı yatırım planlarımızla bölgesel bir güç olmayı hedefliyoruz. Teknosa olarak ülkemizi 3 yıldır uluslararası arenada başarıyla temsil eden Teknosa çalışanlarını ve çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: