(tekrar) Kars’ta Sigara Kaçakçıları İle Polis Arasında Çatışma: 1 Polis Şehit

Kars’ta polis kontrol noktasından kaçan ve kaza yapan minibüsten silahla ateş açılması üzerine çıkan çatışmada...

Kars’ta polis kontrol noktasından kaçan ve kaza yapan minibüsten silahla ateş açılması üzerine çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, dün gece yarısı Iğdır’dan Kars’a bir minibüs içerisinde gümrük kaçağı sigara geleceği tespit edildi. Saat 04.30 sıralarında bahse konu araç Subatan yolu Ani Kavşağı’nda görülerek takibe alındı. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan araç, Selim yolu istikametine doğru kaçmaya devam etti. Yaşanan kovalamaca neticesinde Mesut Yılmaz Parkı girişinde beton dubalara çarparak duran araç içerisinde bulunan 2 şüpheli ile polis ekipleri arasında yaşanan çatışmada, polis memuru Selman Polat (30) göğsüne isabet eden kurşunla şehit oldu. Minibüste yapılan aramada 500 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheli ile ilgili tahkikata başlandığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Şehit polis memuru Salman Polat’ın Kahramanmaraş doğumlu ve bir çocuk sahibi olduğu, eşi ve 3 yaşındaki oğlunun tatil için memlekette olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: