Tekrar Maçında TED Ankara Kolejliler, Antalya'yı Farklı Yendi

Beko Basketbol Ligi’nin 22. haftasında oynanan, ancak kural hatası sebebiyle bugün tekrarlanan Antalya Büyükşehir Belediye...

Beko Basketbol Ligi’nin 22. haftasında oynanan, ancak kural hatası sebebiyle bugün tekrarlanan Antalya Büyükşehir Belediye - TED Ankara Kolejliler maçının galibi 103-73’lük skorla Kolejliler oldu.

TED Ankara Kolejliler’de Nedim Yücel 23 sayı, 21 ribaund, Benjamin Woodside 10 sayı, 14 asist, Vanja Plisnic de 17 sayı, 10 ribaund ile double-double yapan oyuncular oldu. Antalya ekibinde ise Seray Yıldırım 19 sayı, Eren Beyaz 23 sayı ile çift hanelere ulaşan isimler.

İlk periyot 20-20 eşitlikle tamamlanırken ikinci periyottan itibaren farkı açan Ankara ekibi soyunma odasına 32-48 üstün girdi. Üçüncü periyotta farkı daha da açan konuk takım final periyoduna 54-78 üstün girerken maçtan da 73-103 galip ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: