Tekvando Da Şampiyonlar Ankara, Bursa Ve İstanbul'dan

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda bugünkü birinciler Ankara, Bursa ve İstanbul'dan...

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda bugünkü birinciler Ankara, Bursa ve İstanbul'dan çıktı.

Alanya Atatürk Spor Salonun'da yapılan Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası bayanlar 62 ve 73, erkeklerde 74 kiloda mücadele etti. Buna göre bayanlarda 62 kiloda Bursa'dan Fulden Gökalp birinci oldu. Ankara'dan Kübra Bayrak ikinci olurken, Ankara'dan İnci Zeynep Sönmez ile İstanbul'dan Gamze Yangın paylaştı.

73 kiloda Ankara'dan Yaprak Eriş birinci oldu. Bursa'dan Songül Dinç ikinci olurken, İzmir'den Filiz Koparan ile Ankara'dan Tuba Abuş üçüncülüğü paylaştı. Erkeklerde 74 kiloda İstanbul'dan Okan Şimşek birinci oldu. İstanbul'dan Berk Düz ikinci olurken, İzmir'den Rıdvan Akın ile İstanbul'dan Selçuk Aydın üçüncülüğü paylaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: