Tekvando Federasyonu Başkanı Dr. Metin Şahin, Malatya’ya Gelecek

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Dr. Metin Şahin’in bir takım...

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Dr. Metin Şahin’in bir takım temaslarda bulunup iftar yemeğine katılmak amacıyla, yarın Malatya’ya geleceğini bildirdi.

Turgut, yaptığı açıklamada, "Dr. Metin Şahin, bir takım temaslarda bulunmak üzere ilimize gelecek. Bu kapsamda federasyon başkanımızın onuruna iftar yemeği vereceğiz" dedi. Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Dr. Metin Şahin’in Malatya'yı sık sık ziyaret ettiğini vurgulayan Turgut, "Dr. Şahin, sürekli Malatya ile istişarelerde bulunmaktadır. Her fırsatta Malatya’yı ziyaret eden başkanımız, Malatya tekvando ile yakından ilgilenmektedir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: