Tekvando Şampiyonları Niğde Gençlik İl Müdürü'nü Ziyaret Etti

Kayseri'de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Niğde adına yarışarak madalya kazanan sporcular, Niğde Gençlik İl...

Kayseri'de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Niğde adına yarışarak madalya kazanan sporcular, Niğde Gençlik İl Müdürü'nü ziyaret etti.

Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası 02-05 Temmuz 2013'te geçtiğimiz günlerde Kayseri de 1700 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Yoğun Seyirci kitlesinin desteklediği Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda, Niğde Gençlik Spor İl Müdürü tekvando sporcularından Ahmet Talha İnan 41 kilo ile birinciliği elde ederken, Elif Nur Şahin 59 kilo da üçüncülüğü elde etti.

Reklam
Reklam

Niğde İl Müdürü Harun Turhan'ı ziyaret eden sporcular Kayseri de yapılan Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'na dair sohbetlerde bulundular. İl Müdürü Turhan şampiyonalığı hak eden azimli ve başarılı sporcuların başarılarının devamını dileyerek yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tekvando antrenörü Melek Eren ise "Bu yıl yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Mili Takımın belirleneceği maçlarda sporcularımızın başarısı bizleri mutlu etti, çalışmalarımızın karşılığını sporcularımızın başarısı ile aldık." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: