Tekvandoculardan Belediye Başkanı Bozbey'e Ziyaret

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tekvando Öğrenci Topluluğu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti.

Uludağ Üniversitesi Bakanlığı Gençlik Merkezi Ulusal Ajans fonundan hibe almaya hak kazanan topluluk üyeleri, Bozbey ile görüştü. Ziyarette heyecanlarını paylaşan tekvandocular, desteklerinden dolayı Bozbey'e teşekkür etti. Bozbey, 8 ay sürecek proje için grup üyelerine başarılar dileyerek, "UÜ'nün, Nilüfer'in ve Bursa'nın sportif alanda Türkiye ve dünyada hak ettiği yeri zamanla alacağına inanıyorum. Eğitim vereceğiniz çocuklarla ülkemizin olimpiyatlardaki başarısı da madalya sayısı da artacaktır" ifadesini kullandı. Proje koordinatörü Mustafa Aslan ise proje kapsamında Nilüfer bölgesindeki Kayapa, Hasanağa, Ürünlü ilkokulları ile Hasan Güney ve Akşemsettin ortaokullarının 6 ve 7'nci sınıflarından 60 öğrenciye tekvando konusunda eğitim verileceğini duyurarak, "Amacımız; Bursa'nın ve ülkemizin olimpiyatlarındaki başarı şansını artırmak, sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirmek" değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: