Tekvonda Kursuna Büyük İlgi

Kangal Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu kursta kız ve erkek öğrencilere haftada...

Kangal Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu kursta kız ve erkek öğrencilere haftada üç gün tekvando kursu veriliyor.

İlçede bulunan Ayhan Erkan İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda, yaz kurslarına katılan çocukların çeşitli eğlencelerle güzel vakit geçirerek tatil havasında Kur’an öğrenmesini sağlamak ve sporu sevdirmek amacıyla düzenlenen tekvando kursu yoğun ilgi görüyor. Haftanın üç günü Kur’an kursu eğitiminden sonra çocuklara tekvando dersi veren Beden Eğitimi Öğretmeni Bahattin Akyol, öğrencilerin spora olan merakının arttırılması bakımından bu tür kursların önemli olduğunu belirterek kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kursu ziyaret eden Kangal Müftüsü Fazlı Mutlu, antrenman çalışmalarını izledikten sonra çocuklarla bir süre sohbet etti. Mutlu, bu sene Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı ile düzenlediği Yaz Kur’an kurslarına yönelik spor etkinliklerine istinaden Kangal’da yaz Kur’an kursu öğrencilerine karate ve judo kursu verildiğini, kursun hem öğrenciler hem de halk tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Müftü Fazlı Mutlu, sabah erken saatlerde tatil demeden Kur’an kursu eğitimine gelen öğrenciler, öğle namazını cemaatle kıldıktan sonra karate ve judo kursuna gittiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz