Tekzen'in 4 ay önce yanan Söke şubesi yeniden açıldı

Tekzen'in Aydın'ın Söke ilçesindeki yanan şubesi tekrar açıldı. Türkiye genelinde 37 ildeki 73 mağazada hizmet...

Tekzen'in Aydın'ın Söke ilçesindeki yanan şubesi tekrar açıldı. Türkiye genelinde 37 ildeki 73 mağazada hizmet veren firmanın Söke şubesi geçen nisan ayında yanmış, altı kişi yaralanmıştı. Yenidoğan beldesindeki Priene Country Outlet AVM'de çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Tekzen Söke Mağazası, yenilenmiş haliyle yeniden hizmete başladı.
Açılış törenine Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz, Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin ve Tekzen Genel Müdürü Ahmet Işıkgece katıldı. Çalışanlarına hitap eden Gigin, "Müşteri, bizim için çok önemli. Unutmayın, buradan ayrılan her bir müşteri, ardından yedi kişi gönderir. Onları güler yüzle karşılayıp yine aynı şekilde uğurlayın." dedi. Kaymakam Demirezer ise, "Mağazanın bu kadar kısa sürede toparlanarak tekrar hizmete başlamasına sebep olan tüm yöneticilerinizi kutluyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz