Tekzip metnidir

Seda KONUK’UN eşini kendi evinde aldattığı, aldatırken eşi tarafından uygunsuz bir şekilde yakalandığı...

İnternet sitenizin 31.10.2011 tarihli sayfasında yer alan haberde; tamamen asılsız ve gerçekle bağdaşmayan bir şekilde müvekkilim Seda KONUK’UN eşini kendi evinde aldattığı, aldatırken eşi tarafından uygunsuz bir şekilde yakalandığı, Seda KONUK’UN ise vermiş olduğu ifadesinde tüm bu suçlamaları kabul ettiği şeklinde gerçek dışı ifadeler kullanılarak bir çocuk annesi olan müvekkilimi gerek tüm Kamuoyu nezdinde gerekse de yaşadığı çevre, aile ve yakın çevresi nezdinde aşağılayan, itibarını sarsan ve sanki bu iddiaları da kabul etmiş gibi gösteren yayınlar yapılmıştır.

Reklam
Reklam

Kaldı ki müvekkilimin şeref ve haysiyetini ihlal eden bu ifadeler, olayın oluşu ve soruşturma dosyası ile dahi hiçbir şekilde örtüşmemektedir. Müvekkilimin bu suçlamaları kabul eden hiçbir ifadesi olmadığı ve aleyhinde verilmiş bir karar da olmadığı gibi; aksine bıçakla yaralanması sebebi ile mağdur olan bizzat kendisidir.

İnternet sitenizde yayımlanan ve doğruluğu teyit edilmeden yapılan yargısız infaz niteliğindeki haberinizi tekzip ediyor; bu onur kırıcı ifadelerden dolayı sorumluları kınıyor; konuya ilişkin olarak tüm yasal haklarımızı saklı tutuyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Seda KONUK Vekili Av. Işıl AKAN KIRAL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz