Teledünya Türkiye Kupası Erkekler Final Karşılaşmaları Eskişehir'de Yapılacak

Voleybolda 2011-2012 Teledünya Türkiye Kupası Erkekler Final karşılaşmaları Eskişehir'de yapılacak.

Voleybolda 2011-2012 Teledünya Türkiye Kupası Erkekler Final karşılaşmaları Eskişehir'de yapılacak.

2011-2012 Teledünya Türkiye Kupası Erkekler Final Karşılaşmaları, Sportstv, Teledünya 3D ve www.voleybol.uydunet.net sitesinden naklen yayınlanacak. Voleybolda 2011-2012 Teledünya Türkiye Kupası Erkekler Final karşılaşmaları, 07-08 Nisan tarihlerinde Eskişehir'de yapılacak. Dört takımın mücadele edeceği karşılaşmalar, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampusu BESYO Spor Salonu'nda oynanacak. 07 Nisan'da 13.30'daki karşılaşmada, Ziraat Bankası ile Galatasaray Yurtiçi Kargo takımları mücadele edecek. 07 Nisan'da ikinci karşılaşma, saat 16.00'da Fenerbahçe Grundig ile Halkbank erkek voleybol takımları arasında oynanacak. Bu karşılaşma, Sporstv, Teledünya 3D ve www.voleybol.uydunet.net adresinden naklen yayınlanacak.

Reklam
Reklam

08 Nisan'da saat 16.00'da üçüncüyü ve dördüncüyü belirleyecek karşılaşma ile saat 18.00'daki final maçı Sporstv, Teledünya 3D ve www.voleybol.uydunet.net adresinden naklen izlenebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: