Telefon Etmek İçin Evden Ayrılan Kadından Haber Alınamıyor

Mersin'de, yurt dışındaki yakınlarına telefon açmak için evden ayrılan 55 yaşındaki Nuray Bozbek adlı kadından...

Mersin'de, yurt dışındaki yakınlarına telefon açmak için evden ayrılan 55 yaşındaki Nuray Bozbek adlı kadından 4 gündür haber alınamıyor.

55 yaşındaki Nuray Bozbek'in kardeşi Kubilay Şenen, ablasının 10 Ekim tarihinde Mezitli'deki evinden Danimarka'da yaşayan yakınlarına telefon açmak için ayrıldığını ve bir daha dönmediğini söyledi. Ablasının, bölgedeki güvenlik kameralarınca en son kaybolduğu gün öğle saatlerinde görüntülendiğini kaydeden Şenen, "O saatten sonra gören olmamış. Telefon açmak için gittiği telefon şubesi kapalı olunca, arka sokaktaki akrabalarına gitmiş. Ancak onlar da evde olmadığından dönmüş ve sonrasında nereye gittiğini kimse bilmiyor" dedi.

Reklam
Reklam

2 çocuk annesi olan ablasının herhangi bir rahatsızlığı veya sorunu olmadığını ifade eden Şenen, "Hayatından endişe duyuyoruz. Durumu polise de bildirdik. 4 gündür aramadığımız yer kalmadı, ancak izine ulaşamadık. Yerini bilen ya da görenlerin en yakın polis merkezine bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: