Telefon Hırsızını Gps Sistemi Yakalattı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde girdiği bir evden cüzdan, kol saati ve cep telefonu çalan hırsız,...

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde girdiği bir evden cüzdan, kol saati ve cep telefonu çalan hırsız, çaldığı cep telefonunun GPS sistemi sayesinde takip edilerek yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Zafer Ç. (27) isimli şahıs, Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan E.A.’ya ait birinci kattaki dairenin balkon kapısını açarak içeri girdi. O esnada evde uyuyan E.A.’nın cüzdanı, cep telefonu ve kol saatini çalan Zafer A., balkondan atlayarak kayıplara karıştı.

Eve hırsız girdiğini anlayan E.A. hemen polise başvurdu. Olay yerine gelen ekipler, çalınan cep telefonunda GPS olduğunu öğrenenince hemen adres takibine başladı. Telefonun Tavşantepe Mahallesi Kumlu Sokak’ta bulunan bir evde olduğunu belirleyen ekipler, adreste yaptığı aramada cep telefonunu ve cüzdanı buldu. Cüzdanın içindeki 150 lira ve 50 euro ise bulunamadı. Zanlıyı evin kapısında beklemeye başlayan ekipler, sabah saat 04.00 sularında eve gelen Zafer Ç.’yi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

İfadesinde olayı kabul ettiği öğrenilen şahsın çaldığı saat ise kolunda bulundu. Ayrıca şahsın üzerinden çıkan diğer cep telefonunun ise Körfez Mahallesi 42 Evler’de 28 Eylül günü A.Ö.K. isimli şahsın evinden çalındığı belirlendi. İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliğinde sorgulanan Zafer Ç. adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: