Telefon Yerine Cinsel Gücü Artırıcı Hap Gönderdiler

Kocaeli'nde internet üzerinde kurdukları 5 ayrı site üzerinden cep telefonu sattıklarını belirterek alıcılara cinsel gücü...

Kocaeli'nde internet üzerinde kurdukları 5 ayrı site üzerinden cep telefonu sattıklarını belirterek alıcılara cinsel gücü artırıcı çay gönderdiği tespit edilen 3 kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Önder C. (29), Hikmet K. (42) ve Ali Ç. (32) isimli şahıslar, ellerindeki 82 koli ile birlikte Dilovası PTT Şubesi’ne giderek ürünleri karşı ödemeli olarak göndermek istediklerini belirtti. Şahıslardan şüphelenen PTT şüphelisi, durumu polise bildirdi.

PTT Şubesi’ne gelen polis ekipleri, kolilerin içinde ne olduğunu sorduğunda ise şahıslar çelişkili konuştu. Bunun üzerine polis ekipleri kolilerden birini açınca içinde çay olduğunu gördü. Şahıslar polise, çayın cinsel gücü artırıcı özellikte olduğunu ve 500 liraya sattıklarını söyledi. Ancak polis işin peşini bırakmadı ve kargo teslim alacak olan vatandaşlara ulaştı. Vatandaşlar ise polise cep telefonu satın aldıklarını ve onu beklediklerini söyledi. Bunun üzerine 3 kişi dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan şahısların daha önce aynı yöntemle 100’e yakın kişiyi dolandırdığı ve 15 bin lira civarında haksız kazanç elde ettikleri öne sürüldü.

Polis ekipleri ayrıca dolandırılan 32 kişiye ulaştı. 32 kişi de şahıslar hakkında şikayetçi olurken, el konulan cinsel içeriği artırıcı özelliğe sahip çaylar ise incelenmek üzere Sağlık Bakanlığına gönderildi. Poliste işlemleri tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: