Telefonla Konuşurken Fenalaşan Genç, Kaldırıldığı Hastanede Öldü

Kestel ilçesinde, internet kafeden çıkıp cep telefonuyla konuşurken fenalaşan genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kestel ilçesinde, internet kafeden çıkıp cep telefonuyla konuşurken fenalaşan genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İlçeye bağlı, Yeni Mahallesi'ndeki Esentepe Sokak'ta meydana gelen olayda, bir internet kafede oturan Cüneyt Adalı cep telefonuyla konuşmak için dışarıya çıktı. Telefonla bir süre konuşan genç, aniden fenalaşarak yere düştü. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Adalı, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Adalı'nın cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz