Telegol'ün tazminat kavgası sosyal medyada

Acun Ilıcalı'nın TV 8 kanalını satın almasından sonra yayından kaldırılan Telegol programının yorumcularından Kaya Çilingiroğlu, yaşanan tazminat sorunu nedeniyle Acun Ilıcalı'ya sert mesajlarla yüklendi.

Çilingiroğlu, Telegol programında ekran karşısına çıkan isimlerin önemli olmadığını ancak arka planda kalan ekibin tazminatlarını alamadıklarını belirterek Acun Ilıcıla'ya "Sen tuvalete özel uçakla git insanlar evde beş parasız" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada, kanalın eski patronu Mehmet Nazif Günal'ın işten ayrılan tüm personelin tazminatlarını ödeyeceğini söylemişti.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalını satın almasından sonra yayın hayatına son verilen Telegol programının yorumcularından Kaya Çilingiroğlu, Ilıcalı için twitter hesabından çok sert ifadeler kullandı.

Reklam
Reklam

Çilingiroğlu Twitter'dan, "tv 8  in  boyalı saçlı eski patronu ya sözleşmeli kovduğun insanların tazminatını  ödersin yada ipliğin pazara çıkar sana 12 saat!!!!! Acur Ilıcalı aldığın kanal da eskiden çalışan insanlar mağdur ya bu mağduriyet i gider ya da Müslüman numaralar bırak !!!, Acur Tv8 den gönderilen herkes tazminat aldı diyor; Telegol ekibi unutuldu !! Haberi yoksa şimdi olmuştur!!!, Telegol Ekrandaki yüzler önemsiz mutfak ta çalışanlar ne olacak ??sen tuvalet e Ö Uçak ile git insanlar evde beş parasız !!!, Telegol TV 8 ( acur un kanal ) ile olan hukuki sorun U kesin kazanır; amaç gözünüzde büyüttüğünüz insanları size tanıtmak !!!!"

İşte Kaya Çilingiroğlu'nun attığı tweetler;

Günün öne çıkan haberlerini izleyin

Anahtar Kelimeler: