Telekom'dan yeni ADSL kampanyası

ERZİNCAN (İHA) - Türk Telekom ADSL'de yeni kampanya ile aylık ücreti yıl sonuna kadar 15,99 YTL'ye çekti.

Yapılan kampanya ile ilgili bilgi veren Türk Telekom Erzincan İl Yöneticisi Timur Sevim:"Bu kampanya ile TTNET ADSL'e abone olan herkes 10 Temmuz 2008 tarihinden itibaren indirimli aylık kullanım fırsatından yararlanacak, dilerse bu kampanya ile ücretsiz modem sahibi olacaktır.Kampanya 30 Eylül 2008 tarihine kadar devam edecektir." dedi.

Kampanyadan kimlerin faydalanabileceği konusuna da açıklık getiren Sevim, "Kampanyadan, yeni abone olacak tüm bireysel müşterilerimiz 24 aylık abonelik taahhütnamesi imzalayarak yararlanabilir. Kampanya duyurumuzun yapıldığı 9Temmuz 2008 ve sonrasında TTNET ADSL aboneliğini iptal ettiren müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamayacaktır."dedi.

Reklam
Reklam

Kampanya kapsamında uygulanacak olan bazı tarifeler hakkında da detaylı bilgi veren Timur Sevim;"1024 Kbps 4GB 15,99 YTL, 1024 Kbps 6GB 20,99 YTL, 2048 Kbps 6GB 27,99 YTL, 1024 Kbps Limitsiz 27,99 YTL, 2048 Kbps Limitsiz 36,99 YTL, 4096 Kbps Limitsiz 47,99 YTL olacaktır. Bu fiyatlar kendi modemi olan müşterilerimiz içindir. Modemi olmayan müşterilerimiz Telekom'dan modem aldıkları takdirde bu rakamlar değişecektir" dedi.

Kampanya kapsamında bağlantı ücretinin de alınmayacağını belirten Timur Sevim, "İndirim süresi boyunca tarife hız/paketlerinde değişiklik yapılamayacaktır. İndirim süresinin bitiminden 24 aylık abonelik taahhütü sonuna kadar, indirimli sürede kullandığınız tarife/hız paketinin aylık kullanım ücretinin altında bir tarife/hız paketine inmemek kaydıyla tarife değişikliği yapabilirsiniz. Limitli tarifeleri seçen müşterilerimizden, kotalarını aşmaları halinde limit aşım ücreti alınacaktır. Limit aşım ücretlerine herhangi bir indirim uygulanmayacaktır. Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Ofisleri, Türk Telekom Bayileri, PTT Şubeleri, TTNET Çözüm Ortağı Firmaların bayilerine başvurabilirsiniz" diye konuştu.

Reklam
Reklam