Televizyon Ve Oto Teyp Hırsızları Tutuklandı

Çorum'da, park halindeki kamyonetten 4 LCD televizyon ile otomobillerden teyp çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Çorum'da, park halindeki kamyonetten 4 LCD televizyon ile otomobillerden teyp çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Samsun'da faaliyet gösteren bir firmaya ait LCD televizyonları satmak için Çorum'a getiren A.K, akşam saatlerinde dinlenmek için otele yerleşti. Kamyonetini de otelin otoparkına park eden A.K, sabah uyandığında kamyonetin kasasındaki kilidin kırılarak 4 LCD televizyonun çalındığını fark etti. Şikayet üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, otelin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Olayı U.Ç'nin yakaladı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.İ tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: