"Televole malzemesi olmayacağız"

TV'de büyük bir ilgiyle izlenen "Çemberimde Gül Oya" dizisinin "Yurdanur"u ve "Mehmet"i Bakırköy Town Center Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluştu. Özge Özberk ve Mehmet Ali Nuroğlu, özellikle genç kızlar tarafından soru yağmuruna tutuldular. Genç oyuncular, "Çemberimde Gül Oya" dizisiyle "çok temiz bir iş" çıkardıklarını belirterek, asla "Televole" türü programlara malzeme olmayacaklarını söylediler.

Bakırköy Town Center Alışveriş Merkezi'nde Hakan Bilgin'in "Yıldız Yağmuru" söyleşisine konuk olan Özge Özberk ve Mehmet Ali Nuroğlu,"Çemberimde Gül Oya" dizisinin nisan ayı sonunda biteceğini ve "1980 darbesiyle" dizinin finalinin gerçekleştirileceğini açıkladılar.

Reklam
Reklam

Söyleşiye oldukça sade bir kıyafet ve makyajsız yüzüyle katılan Özge Özberk, diziyi herkes gibi hayranlıkla izlediğini ifade ederek, "Dizinin hikayesi önce sinema olarak tasarlandığı için sonu belli. Tadını kaçırmadan, yerinde bitecek. Zaten misyonu olan temiz bir işti. Misyonunu tamamlayarak bitmiş olacak. Ancak sinema olarak tekrar çekilmeyecek" dedi. Mehmet Ali Nuroğlu ise, bir yıl önce konservatuvarda okurken böyle bir dönem filminde rol almanın kendisi için bir hayal olduğunu belirterek, "Böyle bir dizide oynayabilmek için can atardım. Hayallerim daha ilk işimde gerçek oldu. Bu nedenle kendimi çok şanslı sayıyorum" diye konuştu. 1970'li yılların sosyal ve siyasal koşullarının bugünden çok farklı olduğunu belirten Mehmet Ali Nuroğlu, dizide canlandırdığı Mehmet karakterinin devrimcilikten ziyade romantizmin peşinde olduğunu vurguladı. Özge Özberk ise, "Ben gerçek hayatta Yurdanur'un yaptığını yapmam. Hiçbir şey uğruna ailemi terketmem. Ben Yurdanur'un yerinde olsaydım, daha politik davranırdım" dedi.

Reklam
Reklam

GORA isimli sinema filminde Cem Yılmaz'la başrol paylaşmanın kendisi için büyük keyif olduğunu anlatan Özge Özberk, bir hayranının yönelttiği "film sırasında Cem Yılmaz'la duygusal bir yakınlaşmanız oldu mu?" biçimindeki bir soruya sinirlenerek şöyle yanıt verdi: "Böyle sorulara asla yanıt vermiyorum. Beni magazine, Televole'ye malzeme yapamayacaklar. Ben sadece ve sadece işimle gündeme gelmeyi tercih ediyorum." "Bizimkiler" dizisinde "Ali'nin nişanlısı Zeynep" olarak rol aldığı yılların üstünden 11 yılın geçtiğini söyleyen Özge Özberk, yarışının yine kendisiyle olduğunu belirtti. Mehmet Ali Nuroğlu ise, en büyük hayalinin bünyesinde okulu da barındıran bir tiyatro kurabilmek olduğunu söyleyerek, "Bir gün mutlaka bu hayalimi gerçekleştireceğim" dedi.