Tello ailesi mankenlik yaptı!

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Tello, eşi Valerie ve oğlu Axel ile birlikte Beşiktaş Dergisi'nin ağustos sayısının moda sayfalarına konuk oldu.

Kartal Yuvası'ndaki lisanslı ürünlerin tanıtıldığı sayfalar için Tello Ailesi, objektiflere poz verdi.

Oğlu Axel'e iyi bir baba olmaya çalışan Rodrigo, "Ona iyi bir eğitim, iyi bir gelecek sağlamak ve tıpkı babamın bana öğrettiği gibi hayatı oğluma iyi öğretmek istiyorum. Sahte bir hayat yaşamasını değil, ana temelleri ve kuralları olan gerçek bir hayatı olsun istiyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Tello, hayat felsefesini ise, "Hiçbir zaman omuzlarını indirmeyeceksin" olarak tanımlıyor.

2000 yılında Dünya Şampiyonası'nın ardından 4 arkadaşıyla Meksika'nın Cancun kentine tatile giden Tello, eşiyle burada tanışır. Aynı dili konuşmadıkları için genelde el işaretleriyle, mimiklerle anlaşan Rodrigo ve Valerie'nin iletişimi tatil sonrasında da kopmaz. Kanada'da yaşayan Valerie, kısa bir süre sonra, Sporting Lizbon'da oynayan Rodrigo'yu ziyarete gider. Futbolla ilgisi olmadığı için Rodrigo'nun sıradan bir okul takımında oynadığını sanan Valerie, Portekiz'de her şeyin farkına varır.

Bu tanışma hikayesini ne zaman anlatsa Tello da, "Ünlü ve para sahibi bir futbolcu olarak eşimi kazanmadım, 'Rodrigo Tello' olarak kalbini çaldım" ifadesini kullanıyor.