TEM kapkaççıları, bir gurbetçi aileyi daha soydu

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'ndaki dinlenme tesisinde mola veren gurbetçi aile kapkaççılar tarafından soyuldu. Kapkaççılar,...

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'ndaki dinlenme tesisinde mola veren gurbetçi aile kapkaççılar tarafından soyuldu. Kapkaççılar, gurbetçi aile uyuduğu sırada aracın camını kırarak para, ziynet eşyaları ve pasaportların bulunduğu çantayı alarak kaçtı.
Gurbetçilerin korlulu rüyası haline gelen TEM kapkaççıları bir aileyi daha soydu. İsveç'ten tatillerini geçirmek üzere araçlarıyla Türkiye'ye gelen F.G, eşi D.G ve çocukları M.G.ve H.G. TEM Otoyolu'nun Hendek ilçesi Hamitli köyü mevkisinde bulunan dinlenme tesisinde mola verdi. Gurbetçi aile aracın içinde uyurken tesise plakası tespit edilemeyen bir otomobille gelen kapkaççılar, gurbetçi ailenin bulunduğu aracın sağ ön kapı camını kırarak ön koltukta bulunan çantayı zorla aldı. İçinde bin İsveç kronu, 2 adet gümüş kolye, bir çift altın küpe, cep telefonları ve pasaportların bulunan çantayı alan kapkaççılar, otomobillerine binerek kaçtı. Kapkaççılar tarafından soyulan gurbetçi aile, uzun süre kendine gelemedi. Olayın ardından tesise gelen jandarma, görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda kapkaççıları yakalamak için çalışma başlattı.
İstanbul-Ankara TEM Otoyolunun Sapanca ilçesi Uzunkum Köyü mevkiindeki bir dinlenme tesisinde 21 Temmuz'da Fransa'dan gelen 4 kişilik gurbetçi aile de kapkaççılar tarafından aynı şekilde araçlarında uyurken soyulmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz