TEM otoyolunda can pazarı, 1 turist öldü

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesi yakınlarında TEM Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme kazada 1 turist öldü, 11 kişi...

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesi yakınlarında TEM Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme kazada 1 turist öldü, 11 kişi de yaralandı. Kazaya, karşı şeride geçen TIR'ın neden olduğu belirtildi.
Akşam saatlerinde İstanbul istikametinde Kurtköy gişelerini geçtikten bir kilometre sonra meydana gelen kaza, Hasan Çiloğlu'nun kullandığı 52 DV 099 plakalı tur otobüsüne, karşı şeride geçen Hikmet Çanbalar'ın kullandığı 34 EJ 6747 plakalı TIR'ın çarpması sonucu meydana geldi. Kazaya 4 haraç daha karışınca tam bir can pazarı yaşandı. Kapadokya'dan İstanbul'a turist taşıdığı öğrenilen otobüs çarpmanın etkisi ile yola devrildi. Arkadan gelen diğer araçların da çarpışması sonucu araçlarda sıkışan yaralılar güçlükle çıkartılarak ambulanslarla hastanelere taşındı.
Durumu ağır olan yabancı uyruklu bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Turistin cesedi Sultanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya neden olduğu belirtilen TIR sürücüsü Hikmet Çanbalar ise olay yerinde şoka girdi. Bir süre kendine gelemeyen Çanbalar, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu arada kaza nedeniyle TEM otoyolu uzun süre trafiğe kapandı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasından sonra yol yeniden ulaşıma açıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz