TEM otoyolu'nda otomobil yangını

İSTANBUL (İHA) - TEM Otoyolu'nda seyir halinde bulunan bir otomobil alev alev yandı. Araç sürücüsü tarafından son anda fark edilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre TEM Otoyolu, Edirne istikameti, Okmeydanı sapağında seyir halinde bulunan Erden Ermiş yönetimindeki 34 LM 483 plakalı Audi marka otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev alarak yandı. Yanan araç, kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Otomobili içerisinde bulunan sürücünün içerde aldığı benzin ve yanık kokusu üzerine aracını durdurarak, kenara çektiği ve ön kaportasını açtıktan sonra motorunun alev aldığını fark ettiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Otomobilinin kaportasını açtığı esnada çıkan alevler nedeniyle yüzünden hafif yaralandığı gözlenen sürücü, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Yaşanan durum üzerine polis ekipleri otoyolu çift taraflı olarak trafiğe kapadı. Bir süre trafik akışının engellenmesine neden yangın, itfaiye ekiplerinin olaya müdahale etmesi ile birlikte normale döndü.

Öte yandan bazı vatandaşların yanan otomobili cep telefonu kamerasıyla kaydetmeye çalışmaları dikkat çekti. Ermiş'in tatil dönüşü akrabalarını Levent'e bıraktıktan sonra Bakırköy'deki evine gitmek üzere yol çıktığı belirtildi.