TEM Otoyolu’nda trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte bayramı memleketlerinde geçirmek üzere yolla çıkan vatandaşlar nedeniyle otoyollarda yoğunluk...

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte bayramı memleketlerinde geçirmek üzere yolla çıkan vatandaşlar nedeniyle otoyollarda yoğunluk yaşanıyor. TEM Otoyolu Bolu Dağı Tünel istikametindeki viyadüklerde sıkışan trafik nedeniyle sürücüler ağır seyretmek zorunda kaldı.
Düzce TEM Otoyolu Kaynaşlı Bolu Dağı Tüneli Ankara istikametinde yaşanan yoğunluk, 2 No’lu Viyadük üzerinde emniyet şeridinde gece kaza yaparak kalan bir TIR’ın kurtarılma çalışmaları da trafiği olumsuz etkiledi.
Otoyolların ücretsiz olması sebebiyle Kaynaşlı ve Gölyaka gişelerinin giriş ve çıkışlarında yoğunluk yaşanmazken, TEM Otoyolu Bolu Gerede gişelerindeki çıkışlarda yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar Yeniçağ gişelerine yönlendirildi.
Trafik ekipleri TEM otoyolunda devriyelerinin sıklaştırırken, trafik akışının rahat sağlanabilmesi için yoğun bir gayret gösteriyor. Karayolları ekipleri de ışıklı tabelalarla yollarda oluşan yoğunluk, kaza ve diğer çalışmalar hakkında sürücüleri uyarıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz