Tema Çorlu Temsilciliğinden Öğrencilere Erozyon Ve Küresel Isınma Eğitimi

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Çorlu Gönüllü Temsilciliği ve Çorlu...

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Çorlu Gönüllü Temsilciliği ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen etkinlikte Çorlu Şahinler İlköğretim Okulu öğrencilerine TEMA eğitmenleri tarafından erozyon ve küresel ısınma konularında bilgiler aktarıldı.

Düzenlenen eğitimlerin periyodik olarak çeşitli okullarda tekrarlandığını belirten TEMA Çorlu Gönüllü Temsilcisi Ahmet Cömert: “Şahinler İlköğretim Okulu`nda düzenlediğimiz eğitimlerimizde TEMA temsilciliğimizden Sevim Özaltun yer alarak öğrencilere erozyon başta olmak üzere küresel ısınma, ağaçlandırma ve çevre bilinci konularında bilgiler aktardı” dedi.

Reklam
Reklam

Gelecekte bilinçli, çevreye ve doğaya saygılı nesiller yetişmesi adına TEMA Çorlu Gönüllü Temsilciliği olarak TEMA Genel Merkezince belirlenen konular dahilinde ilçemizde bulunan okullar ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak müşterek çalışmalar, eğitimler ve seminerler gerçekleştiriyoruz.

İlköğretim Okullarında gerçekleştirdiğimiz bu eğitimlerde, öğrencilere, küresel ısınma, erozyon ve ağaçlandırma ile ilgili bilgiler konunun uzmanlarınca verildi. Öğrenicilerin büyük dikkatle izlediği eğitimlerde slaytlar eşliğinde yapılan sunumlar öğrencilerin çevreye duyarlılık konusunda daha hassas hale gelmelerine neden oluyor. Bu eğitimlere talep gelmesi durumunda diğer okullarda da devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: