Tema Ve Kızılay’dan Ayto’ya Teşekkkür

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilciliği ve Kızılay Aydın Şube Başkanlığı’ndan Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu...

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilciliği ve Kızılay Aydın Şube Başkanlığı’ndan Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

İlk olarak Kızılay Aydın Şube Başkanlığı’nın Nevzat Biçer Parkı’ndaki genel kurul toplantısına katılan AYTO Başkanı Dokuzlu’ya, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü’ye ve eşi Berna Akyüzlü’ye Kızılay’a maddi ve manevi desteklerinden dolayı Kızılay Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci tarafından teşekkür plaketi verildi. Kızılay Aydın Şube Başkanlığı’nın dört yıllık faaliyetlerini slayt eşliğinde anlatan Pekmezci konuşmasında Aydın’da sivil toplum örgütleri arasında birlik ve beraberliğin sağlandığına dikkat çekerek destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

AYTO Konferans salonunda düzenlenen TEMA Vakfı İl Kordinasyon toplantısında AYTO Başkanı Dokuzlu’ya ve Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal’a genel merkez tarafından gönderilen teşekkür mektupları TEMA İl Temsilcisi Mehmet Özdemir tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: