TEMAD: Operasyona giden astsubayların ailelerinin güvenliği sağlanmalı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, ordu personeli arasında en çok şehit...

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, ordu personeli arasında en çok şehit veren grubun astsubaylardan oluştuğunu belirterek, "Meslektaşlarımızın operasyona gittikten sonra geride bıraktıkları eş ve çocuklarının güvenliği acilen sağlanmalı." dedi.

TEMAD'ın yeni genel başkanı ve başkanlık divanı seçiminden sonra yaptığı yazılı açıklamada Ahmet Keser, "En çok şehit veren ve gazisi olan meslek grubu olan astsubaylar ve uzman çavuşlarımızdır. Ağır şartlar altında hizmet veren meslektaşlarımız canlarını verdikleri gibi huzurları da tahrip olmuştur. Lojman sorunları başlı başına acilen ele alınması ve çözüm getirilmesi gereken meseledir. Meslektaşlarımızın operasyona gittikten sonra geride bıraktıkları eş ve çocuklarının güvenliği acilen sağlanmalıdır." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Keser, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konunun görüşülmesini ve siyasilerin astsubayların sorunlarına çözüm bulması çağrısında bulundu. Keser, TEMAD'ın 87 bin üyesi ve 87 şubesinin bulunduğunu belirterek, hedeflerinin 120 bin emekli astsubayı bir çatı altında toplamak olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz