TEMA'dan Anaokuluna "Yeşil Yaprak" Ödülü

RİZE (AA) - Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfınca (TEMA) tarafından Rize'de bir okula "Yeşil Yaprak" ödülü verildi.

RİZE tarafından Rize'de bir okula "Yeşil Yaprak" ödülü verildi. Gülbahar Hatun Anaokulu'nda düzenlenen törende ödül, TEMA Vakfı Rize Temsilcisi Nevzat Özer tarafından Okul Müdürü Fatma Kalemci'ye verildi. Özer, TEMA Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen Minik ve Yavru TEMA Programına Rize'de 59 okuldan 235 öğretmenin gönüllü olarak katıldığını belirtti. Çocukların TEMA gönüllüsü olması, erken yaşlarda sivil toplum kuruluşlarıyla tanışması, yaşanan sorunlara karşı sorumlu ve çözüme ortak bireyler olarak yetişmelerinin çok önemli olduğunu dile getiren Özer, çocuklardan başlamak üzere bütün halkı toprağa, suya, yeşile, tertemiz havaya ve TEMA'ya gönüllü olmaya davet etti. Okul Müdürü Kalemci ise öğrencilerin yaşadıkları doğaya sahip çıkması ve yeşilin önemini kavramış olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: