Tema’dan Destekçilere Gönülden Teşekkür

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA)’nın Kütahya Simav Gönüllü Temsilcisi Ömer...

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA)’nın Kütahya Simav Gönüllü Temsilcisi Ömer Önder(87), 20 yaşına basan vakfa destek veren gönüllüleri teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

Kaymakam Yüksel Ünal başta olmak üzere Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi’nin yanı sıra okul müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ödüllendirildiği toplantı Kaymakamlık Toplantı Salon’unda gerçekleşti.

Vakfın 20 yıllık süreçte sayıları 500 bine ulaşan gönüllüler sayesinde erozyon. çölleşme tehlikesi, doğal varlıkların değerini ve önemini anlatmada önemli mesafeler aldığına vurgu yapan TEMA Simav Gönüllü Sorumlusu Ömer Önder, “Sizler TEMA’ya inandınız, güvendiniz ve destek verdiniz. Tüm bunları hiçbir karşılık beklemeden, yüreğinizden gelen sevgi ve samimiyetle yaptınız. Bizlerde sizlerden aldığımız destek ve güç sayesinde bu günlere ulaştık. Simav’da yaşama sahip çıktığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Bunun bir göstergesi olması için de hepinize 20. yılın anısına birer teşekkür belgesi takdim ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Yaşama sahip çıkmak adına 20 yıldır verdikleri mücadeleyi bundan sonra da gönüllülerden aldıkları destek ve güç sayesinde sürdürmeye kararlı olduklarını dile getiren Önder, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemizin doğal varlıklarının korunması konusunda hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Kasım Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri ile bazı belde belediye başkanları ve gönüllülere TEMA Vakfına verdikleri destekten dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: