Tema’nın Yarışmalarında Dereceye Girenler Ödüllendirdi

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, TEMA tarafından düzenlenen resim, şiir ve hikaye ile fotoğraf yarışmalarında dereceye girenler...

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, TEMA tarafından düzenlenen resim, şiir ve hikaye ile fotoğraf yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Karacabey İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Kaya, KTSO Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, TEMA Karacabey Gönüllüsü Naci Güncü ve ödül alanlar katıldı. TEMA olarak bu tür faaliyetlere Karacabey’de devam edeceklerini ifade eden TEMA gönüllüsü Naci Güncü, bu sayede insanlara tabiatı sevdirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Kaya da, Türkiye’nin çöl olmaması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini vurgulayarak, ‘’Bu konuda TEMA üzerine düşeni yerine getiriyor. Çok önemli ve gerekli çalışmalara imza atıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Konuşmaların ardından ‘’atıklar’’ konulu resim, şiir ve hikaye ile ‘’Karacabey’de doğal hayat” konulu fotoğraf yarışmalarında dereceye girenlerlere ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: