TEM'de geri vites ölüm getirdi

Bağcılar TEM'de geri geri gelen araca çarpmamak için otomobilinin direksiyon kıran sürücü park halindeki kamyona çarptı ve yaşamını yitirdi.

İstanbul Bağcılar'da, TEM'de geri geri gelen araca çarpmamak için otomobilinin direksiyon kıran 22 yaşındaki Yasin Kabur, park halindeki kamyona çarptı. Kazada Yasin Kabur, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 03.30 sıralarında TEM İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) önünde meydana geldi. Yönetimindeki 34 EC 6995 plakalı otomobiliyle İkitelli yönüne gitmek için yan yola giren Yasin Kabur, geri geri gelen otomobile çarpmamak için direksiyon kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, park halindeki bir kamyona arkadan çarptı. Kazada, tavanı çöken, hurdaya dönen otomobilin içinde sıkışan Yasin Kabur, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Reklam
Reklam

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 30 dakikalık çalışmanın ardından Yasin Kabur araçtan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince kalp masajı yapılan Yasin Kabur, tüm çabalara karşın hayata döndürülemedi. Yasin Kabur’un cesedi Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Ankara’dan İSTOÇ’a mal getiren kamyon sürücüsü Aslan Namalan, “Kamyonun içinde uyuyordum. Çarpma sesiyle uyandım. Sabah açılacak olan İSTOÇ’ta kamyonu boşaltacaktık” dedi.

Kamyon sürücüsü ifadesi alınmak üzere Güneşli Polis Merkezi’ne götürülürken, polis kazaya neden olan aracı bulmak için çalışma başlattı.

DHA