Tem'de Hırsız Polis Kovalamacası

Bartın’da, bir pidecinin evinden çaldıkları çelik kasayla kaçmaya çalışan 4 kişinin içinde bulunduğu lüks cip,...

Bartın’da, bir pidecinin evinden çaldıkları çelik kasayla kaçmaya çalışan 4 kişinin içinde bulunduğu lüks cip, Sapanca mevkiinde terk edilmiş olarak bulundu. Polislerin, aracı lastiklerine açtıkları ateş sonucu durdurabildiği belirtildi.

Bartın'da pidecilik yapan M.Ç. isimli şahsın ikametine giren hırsızlar, içerisinde yaklaşık 400 bin TL değerinde altın, ziynet eşyası ve para bulunan çelik kasayı kiraladıkları lüks cipe alarak kayıplara karıştı. Aracın Kocaeli'ye gelebileceği ihtimali üzerinde duran polis, Sakarya sınırı olan Sapanca’da beklemeye başladı. Kocaeli polisinin irtibata geçtiği Sakarya Polisi de TEM Otoyolu gişelerinde önlem aldı. Sapanca gişelerine TIR çekerek kapatan polis, şüphelilerin il merkezine gelme ihtimaline karşı Arifiye gişelerinde de önlem aldı. Arifiye gişelerindeki ekipleri gören hırsızlar otoyola girerek kaçmaya başlayınca polisler peşine düştü.

Reklam
Reklam

Lüks cipi durdurmak isteyen ekipler, araca ateş açarak sağ ve sol ön lastiğini patlattı. Bir süre daha patlak lastikle TEM’de ilerleyen kasa hırsızları, Sapanca Maşukiye sınırında aracı terk ederek yaya olarak kaçtı. Terk edilen cip ise içindeki çelik kasa ile birlikte Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. İçindeki kasa ise Bartın’dan gelen sahibi M.Ç.’ye teslim edildi. Polis ekipleri, kayıplara karışan dört zanlının yakalanması için soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: