TEM'de trafik kazası: 3 ölü

İSTANBUL (İHA) - İstanbul TEM Otoyolu'nun Seyrantepe Mevkii'nde bir otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasından 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Alirıza Altınkaya yönetimindeki 34 MN 929 plakalı otobüs, TEM Otoyolu'nun Seyrantepe mevkiinde saat 06.00 sıralarında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Devrilen otobüste bulunan yolculardan, Hayriye Çörten, Şükrü Sağlam ve kimliği henüz belirlenemeyen bir yolcu hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Otobüsteki 13 yolcu ise çeşitli yerlerinden yaralanarak çevredeki hastanelere kaldırıldılar. Devrilen otobüste bulunan yaralananların isimleri ise şöyle; Salih Özgür, Sultan Karakoyun, Aydın Eroğlu, İbiş Kul, Ayşe Yıldırım, Koray Çörten, Zekariye Karakuş, Gürol Çakır, Mehmet Özkan, Mustafa Sivrioğlu, Süleyman Elmas, Rahime Elmas ve Özlem Elmas.

Bu arada, görgü tanıkları kazaya, yolda kayarak kontrolden çıkan özel bir otomobilin sebep olduğunu belirtirken, otobüsteki bazı yolcular şoförün aşırı hız yaptığını iddia ettiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.