Tem’de Travesti Pazarlığı

Sakarya’nın Hendek ilçesi TEM Otoyolu üzerinde bir travesti, üç travestiyi kamyon şoförlerine pazarlarken jandarma tarafından...

Sakarya’nın Hendek ilçesi TEM Otoyolu üzerinde bir travesti, üç travestiyi kamyon şoförlerine pazarlarken jandarma tarafından yakalandı.

Hendek’e bağlı Çakallık Köyü TEM Otoyolu üzerinde V.U isimli travesti, yanında bulunan F.C, V.Ç ve M.Ş isimli travestileri para karşılığında TEM Otoyolu üzerinde kamyon şoförleri V.U. ve Z.B’ye pazarladığı sırada jandarma tarafından yakalandı.

Travestiler hakkında adli tahkikata başlanırken, yol kenarına usulsüz park ederek trafik güvenliğini tehlikeye sokan araç şoförlerine idari yaptırım cezası uygulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz