Tem'de Zincirleme Trafik Kazası: 8 Yaralı

TEM Otoyolu Gazi Viyadüğü mevkiinde 8 araç birbirine girdi. Zincirleme kaza sonucu araçlarının içinde sıkışan...

TEM Otoyolu Gazi Viyadüğü mevkiinde 8 araç birbirine girdi. Zincirleme kaza sonucu araçlarının içinde sıkışan 4 kişi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. 8 kişinin yaralandığı kaza sonrası TEM Otoyolu bir süre trafiğe kapatıldı.

TEM Otoyolu Gazi Viyadüğü mevkiinde meydana gelen kazada faciadan dönüldü. Otoyolda Edirne istikametine giden bir otomobilin lastiği patladı. Lastiğinin patlaması sonucu savrulan otomobile aynı istikamette ilerleyen bir kamyon arkadan çarptı. Kazayı görüp duramayan bir minibüs ve kamyonet ile 4 otomobilin daha karıştığı kaza sonucu otoyol savaş alanına döndü. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza sonrasında olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, araçlarında sıkışan 4 kişi yi çıkarmak için uzun süre uğraştı. Birbirine giren araçları hidrolik makaslarla ayıran itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yaralıların çıkartılması ile birlikte trafik polisleri ve itfaiye ekipleri araçları kaldırmak için seferber olurken, kazaya karışan araçların bazıları çekici marifeti ile bazıları da polislerin kenara itmesi ile kaldırıldı. Kaza nedeniyle savaş alanına dönen ve uzun süre trafiğe kapanan otoyol araçların kaldırılması ve yolun yıkanması sonrasında tekrar trafiğe açıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: