Tem'den Çocuklara Çanakkale Gezisi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ekipleri, 47 çocuğu Çanakkale ve Gaziantep gezine götürdü.Ülke bütünlüğünü...

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ekipleri, 47 çocuğu Çanakkale ve Gaziantep gezine götürdü.

Ülke bütünlüğünü aleyhine faaliyet gösteren yasadışı terör örgütlerinin yapmış oldukları propagandaları etkisiz hale getirmek, terör örgütlerine karşı sürdürülen mücadeleyi psikolojik yönden desteklemek, Polis-Halk ilişkilerini güçlendirmek, vatandaşların güvenlik güçlerine yardımcı olmalarım sağlamak, Devlete olan bağlılık ve güvenlerini tazelemek, öğrenci gençliğinin tarih bilincini artırarak milli birlik ve beraberliği aşılamak amacıyla SODES Çiçekler Solmadan-5 projesi kapsamında Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ekipleri tarafından derslerinde başarılı, maddi imkanı yetersiz olan 47 lise öğrencisine yönelik "Çanakkale Şehitliği Gezisi" düzenlendi.

Reklam
Reklam

Çanakkale'de Namazgah Tabyası, Mecidiye Tabyası, Morto Koyu, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Seyit Onbaşı Anıtı, Yahya Çavuş Anıtı, Sargı Yeri, Conkbayır, 57. Alay Şehitliği, Anıt Tepe, Savaş Müzesi, Kilitbahir Kalesi, Settülbahir Kalesi ve Çanakkale similasyon merkezi ziyaret edildi.

Ayrıca Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Müdürlüğü tarafından yürütülen Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında öğrenci gençliğine milli birlik ve beraberlik şuurunu aşılayabilmek amacıyla günübirlik "Gaziantep Gezisi"de gerçekleşti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: