''Temel İçgüdü2'' 31 Mart'ta gösterimde

Ankara (AA)- Sharon Stone'un 14 yıl aradan sonra yeniden kamera karşısına geçtiği "Temel İçgüdü 2-Basic Instinct 2", 31 Mart'ta Türk seyircisiyle buluşacak.

Michael Caton-Jones'un yönettiği ve Sharon Stone, David Morrissey,Stan Collymore ile Charlotte Rampling'in oynadığı film, UNP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılacak. Yönetmenliğini Michael Caton-Jones'un üstlendiği filmin senaryosu, Lenora Barish ile Henry Bean'in imzasını taşıyor.

Filmin ikincisi, saygı duyulan bir kriminal psikiyatrist olan Michael Glass'ın (David Morrissey), San Francisco'dan Londra'ya taşınan Catherine Tramell'ın dosyasıyla ilgilenmeye başlamasını, ancak kısa süre içerisinde kendisini bu güzel ve tehlikeli kadının cazibesine kaptırmasını konu alıyor.

Reklam
Reklam

Serinin 1992 yılında gösterime giren ilk filminde Sharon Stone ile birlikte ünlü aktör Michael Douglas kamera karşısına geçmişti. Bu arada, James Gunn'un yönettiği ve Nathan Fillion, Elizabeth Banks, Gregg Henry ile Michael Rooker'in oynadığı "Slither" adlı yapım da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilim-kurgu, komedi ve korku öğeleri taşıyan film, UNP Filmcilik tarafından 21 Nisan 2006'da vizyona çıkarılacak.