‘Temiz gıda temiz enerjiyle sürdürülebilir"

Korona Temiz Enerji firması, Şirketlere ve iş adamlarına yenilenebilir enerjiyi ücretsiz tanıtıyor

Enerji Hukuku Uzmanı Korona Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Av. Yusuf Özer, yenilenebilir enerjinin bölge ve Adana için çok önemli olduğunu söyledi. Gıda firmalarına temiz enerjinin faydalarını anlatan Özer, “Temiz gıda, temiz enerjiyle Sürdürülebilir’’ dedi.

Proje Müdürü Ahmet Gökçek ve ekibiyle birlikte gıda firmalarında sinevizyonlu sunum yapan Yusuf Özer, burada ilgiyle karşılandı.

Özer, Yenilenebilir enerjinin Ülkenin enerjide dışa bağımlılığna çözüm olacağını ve binlerce insana yeni istihdam alanı sağlayabileceğini ifade etti. Özellikle enerji konusunda ülkemizde ve dünyada yaşanan sıkıntılara da değinen Özer, AB ve gelişmiş ülkelerde Güneş enerjisinden elektrik üretiminin yüzde 50 den fazlası Orta ve büyük ölçekli sanayii kuruluşlardında kullanıldığını hatırlattı. İş adamlarına ve yöneticilere enerji piyasasının gelecekdeki seyriyle ilgili bilgiler veren Yusuf Özer, “Ülkemizin geleceği yerli ve yenilenebilir enerji üretiminin artmasıyla; İnsanlarımızın geleceği temiz gıda ile doğrudan ilgilidir" dedi. Özer, temiz gıda temiz enerji ile sürdürülebilir ilkesi ile hareket ederek, Temmuz ayı boyunca gıda alanında faaliyet gösteren firmalara temiz enerjiyle ilgili geniş bir bilgilendirme toplantısı yapacaklarını belirtti. Özer, sunumunda, Yenilenebilir enerji üretimi ve kullanımıyla ilgili, Türkiye ve dünyadaki yasal durumlar ve Devlet destekleri, karbon ticareti, temiz enerji finans kaynakları, temiz enerji yatırımlarının geri dönüşüm süreleri ve maliyetleri gibi konu başlıklarıyla da önemli bilgiler aktardı.

Reklam
Reklam

Korona Temiz Enerji yetkilileri, talep gelmesi halinde STK lar ve isteyen firmalara ücretsiz sunum yapacaklarını ifade etti.

Korona enerjinin yaptığı sunumu büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılayan firma yetkilileri de Özer ve ekibine verdiği bilgilerde temiz enerji konusunda güncenlendiklerini belirterek teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: