Temiz sokak kampanyası devam ediyor

Tekirdağ’da devam eden Temiz Sokak Kampanyası bu sefer Yavuz Mahallesi’nde...

Tekirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Temiz Sokak Kampanyası çerçevesinde temizlik seti dağıtımı Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından bu kez Yavuz Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Yavuz Mahallesi Ihlamur Sokak’ta gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde Temizlik İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler ve Temizlik İşleri Müdürü Hasan Çalı ile birlikte vatandaşlara temizlik seti hediye eden Başkan Dalgıç, temizlik anlamında oldukça titiz davrandıklarını belirterek, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen temiz sokak kampanyası çerçevesinde bu kez Yavuz Mahallesi’ndeyiz. Bu kampanya ile amacımız hem vatandaşlarımız ile bire bir görüşerek varsa sıkıntılarını dinlemek hem de halkımızın temizlik konusundaki bilincini artırmak. Temiz bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Kampanyamız diğer mahalle ve sokaklarımızda bundan sonra da devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlara tek tek Temizlik Seti hediye eden Başkan Dalgıç, Yavuz Mahallesi sakinleri ile sohbet etti, vatandaşların isteklerini dinledi, belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı, yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz