Temizlik Işçilerine "iş Kazası" Semineri

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan temizlik işçilerine "iş güvenliği, iş kazaları ve iş hastalıkları"

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan temizlik işçilerine "iş güvenliği, iş kazaları ve iş hastalıkları" konulu seminer verildi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, temizlik işçilerinin çalışırken nelere dikkat etmeleri gerektiğinin anlatıldığı seminer Şair Nabi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 300 temizlik işçisinin katıldığı seminere, Çevre Mühendisi Kerem Tikiz konuşmacı olarak katıldı.

Sinevizyon ve slayt eşliğinde "iş sağlığı, iş kazaları ve güvenliği" konularını anlatan Tikiz, iş kazalarında Türkiye'de her gün 4 kişinin öldüğünü aktardı.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Belediyesi Çevre Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu da yaptığı konuşmada eğitim seminerlerinin devam edeceğini belirtti.

Seminere; Albayarak Holding Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Halit Terzi, Atık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Levent Günçal, Şanlıurfa Belediyesi, Albayarak Holding Şanlıurfa Sorumlusu Uğur Konak ve temizlik işçileri katıldı.

Muhabir: Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: