Temizlik ve düzen aşıklarına özel süper etkili ve uygun fiyatlı ev ürünü önerileri

Temizlik yapmanın insanı iyi hissettiren bir yanı olsa da temizlik bazen çok yorucu bir hâl alabiliyor. Hele bir de tüm evi temizlemeye karar verdiyseniz vay hâlinize! Neyse ki temizliği çok daha kolay hâle getiren ürünleri kullanarak hem daha az yorulabilir hem zamandan tasarruf edebilirsiniz. Peki, en pratik ve uygun fiyatlı ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Temizlemek istediğiniz yüzeye göre tercih edebileceğiniz birçok farklı temizlik malzemesi ve aparat var. Hâliyle bu ürün çeşitliliği arasından en iyisini bulmak biraz zor. Tam da bu sebeple biraz araştırma yaptık ve en iyi ürünleri bir araya getirdik. Eğer pratik bir temizlik için ne alacağınıza karar veremiyorsanız en iyi ve uygun fiyatlı seçenekleri burada bulabilirsiniz.

1. Kirli derzlere son: Gojo Derz Temizleyici Sprey


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Evinizdeki derzler zamanla kararıyor ve kötü görünüyorsa bu ürün tam olarak ihtiyacınız olan şey olabilir. Yanında fırçası ile gelen Gojo Derz Temizleyici Sprey, etkili formülüyle hızla derzleri temizliyor ve hayallerinizdeki bembeyaz görüntüsüne kavuşturuyor. Ürünü kullanmak oldukça kolay. Yüzeye püskürtmeniz ve bir süre bekledikten sonra silmeniz yeterli.

Ürünü İncele

2. Ahşap mobilyalarınız yeni gibi olsun: BeeWax Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu Tekli


Doğal ahşap kullanılarak üretilen mobilyaların en büyük sorunu zamanla deforme olması ve bu sebeple kötü görünmesi. Bu sorunu çözmek için BeeWax Beeswax Ahşap Onarıcı Parlatıcı Koruyucu Tekli'yi kullanabilirsiniz. Ahşap malzemeleri parlatan ve onaran bu ürün, mobilyaların doğal görünümünü korumasını sağlıyor. Kullanımı çok kolay olan ürünü bir bez veya sünger ile deforme olan yüzeye yedirerek uygulayabilirsiniz.

Ürünü İncele

3. Fırının içini temizlemek artık çok kolay: Domol Fırın Izgara Temizleyici Köpük


Fırının içini kendine yuva bellemiş yağ lekeleri birçok kişinin korkulu rüyası. Neyse ki Domol Fırın Izgara Temizleyici Köpük; etkili formülü sayesinde kurumuş lekeleri, yağları ve yanmış artıkları çıkarıyor. Fırınınızın daha hijyenik ve temiz görünmesine yardımcı oluyor. Fırın, davlumbaz, saç, mangal ızgarası, tencere ve tavalarda kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

Ürünü İncele

4. Halı ve koltuk lekelerine etkili çözüm: Vanish Kosla Oxi Action Leke Çıkarıcı Halı Sprey


Özellikle çocuklu ailelerin en büyük problemleri arasında halı ve koltuk lekeleri var. Bu lekelerden kurtulmak için Vanish Kosla Oxi Action Leke Çıkarıcı Halı Sprey'i kullanabilirsiniz. Zengin içeriği sayesinde en inatçı lekeleri bile tek seferde çıkaran ürün, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Spreyi kullanmak için temizlediğiniz yüzeye püskürtmeniz ve beş dakika bekledikten sonra durulamanız yeterli.

Ürünü İncele

5. Temizlik dert olmaktan çıkacak: ThePinkStuff Pink Stuff Mucizevi Çok Amaçlı Temizleme Spreyi


ThePinkStuff Pink Stuff Mucizevi Çok Amaçlı Temizleme Spreyi; tüm dünyada ün yapmış, her türlü yüzeyde rahatlıkla kullanılabilen temizleyici ürünler arasında yer alır. Özellikle sert yüzeylerde kullanılan ürün, lekeleri kolayca çıkardığı gibi yüzeylerin daha parlak ve temiz olmasını sağlar. Mucizeyle tanışmanın en kolay yollarından biri olan ürünü kullanan kişiler, onun "çocuklu aileler için vazgeçilmez" olduğunu söylüyor.

Ürünü İncele

6. Kirli koltuk kalmasın: Bissell Multiclean Spot And Stain 330 W Halı Ve Koltuk Yıkama Makinesi


Araba koltuklarını ve evdeki koltuklar ile halıları yıkatmaktan sıkıldıysanız bu ürün tam size göre! Hafif ve taşınabilir bir yapıya sahip olan Bissell Multiclean Spot And Stain 330 W Halı Ve Koltuk Yıkama Makinesi, çevreye su sıçratmadan kumaş yüzeylerdeki lekeleri çıkarır. Ürünü arabaların iç kısımlarında, halı, kilim ve koltuklarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ürünü İncele

7. Tüm yüzeyler parlayacak: Buffer Üçlü Yıkama Temizleme Fırçası Seti


Küvetleri, lavaboları, klozeti ve duş kabinlerini ovalamaktan sıkıldınız mı? Buffer Üçlü Yıkama Temizleme Fırçası Seti, evdeki matkabınızı temizlik cihazına dönüştürüyor ve evinizi tertemiz yapıyor. Matkabın ucuna kolayca takılan fırçalar, dönme hızından faydalanarak her türlü yüzeyi parlatıyor. Üstelik bunu da çok uygun bir fiyata yapıyor.

Ürünü İncele

8. Artık yerleri silerken iz kalmayacak: Vileda Turbo Pedallı Temizlik Kovası


Paspas ile evi silerken paspasta kalan fazla su etrafta leke oluşturduğu gibi temizliğin kalitesini de düşürüyor. Paspasın daha iyi temizlenmesi ve her seferinde üstünde kalan fazla suyun kolayca atılması için üretilen Vileda Turbo Pedallı Temizlik Kovası akılcı bir çözüm sunuyor. Ayakla basılan pedalı ile paspası hızla döndüren ürün, bu sayede yerleri silmeyi çok kolaylaştırıyor.

Ürünü İncele

9. Pratik kullanımıyla: Deltahome Paslanmaz Çelik Kağıt Rulo Havlu Askılığı


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Deltahome Paslanmaz Çelik Kağıt Rulo Havlu Askılığı, modern tasarımıyla evinize şıklık katacak ürünlerden biri. Askılığın yapışkanlı alt tabanı sayesinde herhangi bir şekilde delme veya kesme işlemine gerek kalmadan ürünü monte edebilirsiniz. Kâğıt havlu askılığını istediğiniz yere asarak her an elinizin altında bulundurabilirsiniz. Ürünü el havlularınız için de kullanabilirsiniz.

Ürünü İncele

10. Güçlü bir yalıtım için: Badem10 Kapı Pencere Bandı


Tozları temizlemek kadar onların oluşmasını önlemek de önemli. Kendinden yapışkanlı Badem10 Kapı Pencere Bandı Fitili Yapışkanlı Soğuk Izolasyon Bant, kapı ve pencerelerin kenarlarına uygulandığı takdirde hava geçişini tamamen engelliyor. Böylece tozları da dışarıda tutuyor. Güçlü bir yalıtım sağlaması sayesinde kışları doğal gaz faturalarına da katkıda bulunuyor.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.