Temmuz Ayı Burç Yorumları

Mynet Astroloji Danışmanı İremSU, burçların Temmuz ayını yorumladı.

İremSu, "1 Temmuz Kısmi Güneş Tutulması öncelikle Yengeç, Oğlak, Terazi, Koç burçları açısından güvenlik, geçmişin gözden geçirilmesi, iş-ev-aile ilişkilerinin düzenlenmesi, sorumlulukların ele alınması gibi önemli noktaları işaret etmekte. İkizler, yine aktif ve aynı anda iki ayrı hedef üzerinde yoğun bir ay geçirecek. Aslanlar, 2 Temmuz itibariyle iletişim ve kendilerini ifade etme konusunda başarılılar. Ancak geçmiş bazı meseleler kafalarını kurcalayabilir.

Ailevi ilişkilerine ve güvenliklerine dikkat etmeliler. Ay sonuna doğru enerjileri yükseliyor. Balıklar Jüpiterden destek alarak maddi konularda rahatlayabilirler. Başaklar aşk konusunda Temmuz sonu dikkatli olmalılar. Dolunay aşk hayatlarında önemli bir baskının işareti olabilir. Akrepler, her an aşık olabilirler.

Reklam
Reklam

Yay burçları ay sonuna doğru parasal konularda dikkatli olmalılar. İlişkilerinde sakin ve uzlaşıya açık olmalılar. Kovalar para konusunda rahatlayabilirler. Aile ilişkileri düzeliyor. Sağlık ve iş hayatlarına dikkat. Boğaların inancı yükselmekte. İlişkileri düzeliyor." dedi.

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!