TEmsilci seçimi gerçek seçimleri aratmadı

Kars Kağızman Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi bugün seçim heyecanı yaşadı.

Kars Kağızman Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi bugün seçim heyecanı yaşadı. Öğrenciler okul temsilcileri adayları arasındaki kıyasıya rekabete şahit oldular. Okul Seçim Kurulu Üyeleri seçim sandıklarını kurdular. Oy pusulalarını hazırladılar. Temsilci adayları çeşitli dövizler ve pankartlar hazırlayarak okulda gerçek bir seçim havası yaşattılar. Öğrencilerin seçim konuşmaları, vaatleri gerçek politikacılara parmak ısırttı.

363 öğrencinin oy kullandığı Okul temsilciliği için başkanlığa aday olan Esengül Kuş 61,Mehmet Aydın 85,Burcu Yılmaz 29 oy alırken başkanlık ipini 163 oy alan Zeki Karataş göğüsledi. Başkan Yardımcılığı için de en az başkanlık seçimi kadar heyecanlı geçen bir rekabet yaşandı. Fatma Kaya 124 oy alırken başkan yardımcılığı koltuğuna Aytaç Yılmaz 203 oy ile oturdu.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yürüttüğü Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri projesi kapsamında çalışmalarını yürüten Kağızman METEM okulu hayat, hayatı okul yapmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: