Temsili Kaymakam Oldu, Okulun Sorunlarını Dile Getirdi

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, koltuğunu 5. Sınıf öğrencisi Seren Bulat’a teslim etti.Kaymakamlık koltuğuna oturan Bulat,...

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, koltuğunu 5. Sınıf öğrencisi Seren Bulat’a teslim etti.

Kaymakamlık koltuğuna oturan Bulat, okuluyla ilgili eksiklikleri ön plana çıkararak isteklerde bulundu.

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde koltuğunu çocuklara teslim eden Ünye Kaymakamlığı, bu yıl da Nuriye Ortaokulun da eğitim gören 5. sınıf öğrencisi Seren Bulat’a koltuğu teslim etti. Koltuğa oturan Seren Bulat’ın ilk isteği okullara kamera kurulması oldu.

“KAFAMIZA SULAR DAMLIYOR”

İsteklerini sırasıyla dile getiren Bulat, “Okullara kameralar takılmasını istiyorum. Mesela okul çıkışında öğrencileri kaçırabilirler veya öğrenciler okul dışına çıkabilirler. Devlet hastanelerini özel hastaneler gibi ilgilenmesini istiyorum. Okulların artık bakıma ihtiyacı var. Benim okulumda pencereler yapılmıyor, bazen yağmur yağınca tavanda oluşan şişliklerden kafamıza sular damlıyor. Trafik polislerinin daha iyi önlemler almasını daha iyi kontroller yapmasını istiyorum. Köylerde çocuklar kötü yollardan geçerek okullara zor gelip gidiyor. Okuma hevesi olanlara daha güzel yollar yapılsın” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“ÖĞRETMEN OLMAK İSTİYORUM”

Kaymakamlık koltuğuna oturmakla ilgili hislerini de belirten Seren Bulat, “Çok heyecanlandım, güzel şeyler hissettim. Bana bu görevi layık gördükleri için herkese çok teşekkür ediyorum. Bir günlük olsa bile çok güzeldi ama ben kendi görevimi yapmak istiyorum, öğretmen olmak istiyorum” dedi.

Kaymakam Demir ise Nuriye Ortaokulu ile ilgili dile getirilen şikayet konusuna yoğunlaşarak okul tavanından yağışlı havalarda su damlamasıyla ilgili en kısa zamanda yerinde inceleme yapacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: