Temsili Müdürden Tüm Çocuklara 'optimum' Şekeri

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gün boyu süren etkinliklerle kutlandığı Optimum Outlet Adana'da, temsili olarak...

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gün boyu süren etkinliklerle kutlandığı Optimum Outlet Adana'da, temsili olarak müdürlük yapan küçük Ceren, alışveriş merkezindeki tüm çocuklara balon ve şeker dağıttırdı.

Dünyada kutlanan tek çocuk bayramının tadını alışveriş merkezindeki etkinliklerle doya doya kutlayan çocuklardan Akdeniz Koleji öğrencileri, tüm dünya çocuklarının geleneksel kıyafetleriyle gösteri yaptılar.

Temsil ettikleri ülkelerin bayraklarını taşıyan, geleneksel kıyafetleriyle de bu ülkelerin başkentlerinden kullandıkları dile kadar tüm bilgileri izleyenlere anlatan çocuklar, ardından bu ülkelerin danslarından örnekler sundular.

Reklam
Reklam

Dünya çocuklarının kardeşliğini simgeleyen çocuklar, daha sonra AVM Müdürü Şansın Özerdoğan'ın makamına giderek, sohbet ettiler. Çocuklardan, Türkiye'yi temsil eden Ceren Adeber, AVM Müdürü koltuğuna oturdu. Küçük Ceren, görevlilere, AVM'deki tüm çocuklara balon ve üzerinde Optimum logosu bulunan şeker dağıttırdı.

Çocuklarla sohbet eden AVM Müdürü Şansın Özerdoğan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı olan bayramı, çocukların doya doya yaşaması için ekiplerinin günler öncesinden hazırlıklar yaptığını belirterek, 'Bu yıl ki kutlamaların çocuklarımız için unutulmaz olmasını istedik. İnanıyoruz ki; bu güzel etkinlikleri, çocuklarımız ileride güzel bir anı olarak hatırlayacaklar' dedi.

Küçük müdür Ceren'in isteğiyle, AVM'yi ziyaret eden yüzlerce çocuğa balon ve şeker dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: