Temsili Validen Barış Süreci Değerlendirmesi

Siirt'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında valilik koltuğuna oturan 8’inci sınıf...

Siirt'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında valilik koltuğuna oturan 8’inci sınıf öğrencisi İrem Eroğlan, herkesin birbirine karşı saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

Halide Kutlualp Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Sualp öncülüğünde Siirt Valisi Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Valilik makamına oturan 8’inci sınıf öğrencisi İrem Eroğlan, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. İlk icraatının ne olacağı yönündeki soruya yanıt veren Eroğlan, Siirt’i tanıtacağını ifade ederek, “Botan Vadisi'nin ülke turizmine kazandırılmasına önem göstereceğim çünkü Botan eşsiz doğasıyla harika bir yerdir” dedi.

Reklam
Reklam

Güres Caddesi'nde kaldırım işgallerinin önlenmesi için de Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’la telefonla görüşen temsili vali Eroğlan, barış süreci ile ilgili sorulan bir soruyu da yanıtladı. Eroğlan, Siirt’te Türk, Kürt ve Arapların yaşadığını, barış sürecinde herkesin birbirine saygı göstermesi gerektiğini ifade etti. Eroğlan, Siirt’te eksikliği hissedilen spor salonu yapım çalışmaları için telefonla bağlandığı ünlü işadamı Hakan Bilal Kutlualp’tan da spor salonu yapma sözü aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: