Teneke Kutuda Kömür Yaktı, Hayatından Oldu

KIRIKHAN Yeni Mahalle Göçmenler Caddesi'nde tek başına yaşayan Ali Rıza Süleymaniyelioğlu'ndan haber alamayan yakınları kontrol için eve geldiklerinde cesediyle karşılaştı.

KIRIKHAN Yeni Mahalle Göçmenler Caddesi'nde tek başına yaşayan Ali Rıza Süleymaniyelioğlu'ndan haber alamayan yakınları kontrol için eve geldiklerinde cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede yaşlı adamın, teneke kutuda kömür yakıp ısınmak isterken sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi.
Çocuklarının teneke kutuda kömür yakmaması için birkaç kez uyardığı belirtilen Süleymaniyelioğlu'nun cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: